Jan 22, 2010, 8:44 PM

Аура 

  Poetry
629 0 2

 

Красотата 

усмихнато извира,

интимно мърморят

дърветата,

сътворени от мъгла -

шепот

или акустична измама?

Шепот е -

с цветен  тембър,

и всички нюанси на дъгата -

разнежва,

плъзва по керемиден покрив.

Разлюляна аура излита

към безплътни облаци...

а на душата притъмнява.

Защо ли?

 

 

по акварел на Георги В.

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??