7 сент. 2011 г., 15:28

Авантюра 

  Поэзия » Любовная
626 0 1

Аромат на шепоти от вятър,

душата носещ през дъждовни синеви...

искра и блясък светва,златен,

от две неповторими, момичешки очи.

 

Приказка за бяг от самотата...

пътуване към звезди... и още нещо...

авантюрата на любовта -

ще си остане все ледено-гореща...

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??