Sep 7, 2011, 3:28 PM

Авантюра 

  Poetry » Love
633 0 1

Аромат на шепоти от вятър,

душата носещ през дъждовни синеви...

искра и блясък светва,златен,

от две неповторими, момичешки очи.

 

Приказка за бяг от самотата...

пътуване към звезди... и още нещо...

авантюрата на любовта -

ще си остане все ледено-гореща...

© Тони Главоногов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??