21 окт. 2012 г., 23:12

Август през Октомври 

  Поэзия
638 0 10

 

Не знам какво,

но нещо се обърка!

Уж е октомври,

а навън е пек!

Дали пък август нещо склерозира,

тъй както случва се понякога с човек?

То, няма лошо,

плажовете пълни,

не трябват дрехи,

парно и дърва!

Така е днес, но мисля си за утре,

какво ли ще последва след това...

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??