23 авг. 2019 г., 09:31

Автобиографично 

  Поэзия
1218 4 9

Бодлива съм... До болка откровена.
И никога не съм дипломатична.
Искреността тече, изгаря вените ми.
Открито истината си изричам.

 

Такава съм... Приятел не предавам.
А думите си със дела покривам.
На съвестта си само позволявам
да ме кори, виновна щом заспивам.

 

И нека за мнозина да съм лоша...
Дори и към звездите щом замина
ще бъда всякаква, но не и подла,
че Искреност е другото ми име...

© ВАНЯ СТАТЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??