9 сент. 2007 г., 18:38

Автопортрет 

  Поэзия
526 0 10
Живея на тръни.
              Земята ми пари.
Бият ми думите
              звънки шамари.
Зреят в душата ми
              все земетръси.
Свивам пашкулче -
              нещо го къса.
Поглед ме пали
              и вкаменява.

Трудно живея.
              Но оцелявам...
            

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??