10 июл. 2016 г., 16:42

Аз 

  Поэзия
436 1 5

Аз не съм като другите.

И смъртта ми отива.

Трябва да ме погубите

тихо и незлобиво.

 

Аз ще легна в тревите ви

като чакана нежност.

Ще отплувам с водите ви

към една неизбежност.

 

Вие няма да можете

лесно да ме намерите.

Дълго ще се тревожите.

Кратко ще потреперите.

 

Аз ще бръкна в очите ви -

мъничка въпросителна.

Ще рисувам сълзите ви

гневна и необщителна.

 

Ще ме чакате вечно -

странно  луда идея.

Няма да съм далече.

Аз във вас ще живея.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??