Аз бях добрият син,
аз бях добро дете.
А той, добрякът мним
животът, ме пое...
Аз бях добър младеж,
аз бях дори мечтател.
А той - слана и скреж,
попари всеки мой стремеж.
Аз бях добър човек
и можех, исках да летя.
А той, стоглавата ламя,
подряза моите крила...
© Хари Спасов Все права защищены