Да се продам за двайстолевка?
Защо пък не? Без туй съм пас.
/а като мене еднодневка,
май няма право и на глас/
Продавам го! На мента с шпек,
в кръчме около парламента,
ще се почувствам бял човек
поне за час, поне за час...
С мезенце ще си сръбвам мента
и опонентите от раз
ще насмета във върл дебат...
О, като гледам – 100%
готов съм си за депутат!
© Борко Бърборко Все права защищены