Раняваме се, нараняваме
и страст изпитваме, и такава палим.
От болка се превиваме, когато се опарим,
но и другия с готовност го жигосваме.
И заблуждаваме се, и лъжем другия,
стоим на нокти, но и другия държим така.
Почивка няма за злобата и радостта,
а животът си минава, независимо от гордостта.
© Пепи Оджакова Все права защищены
а животът си минава, независимо от гордостта."
ТИ СИ ВЪРХЪТ!!!
Браво,Пепс)))