Sep 16, 2008, 3:09 PM

Аз и другите 

  Poetry
571 0 5

Раняваме се, нараняваме

и страст изпитваме, и такава палим.

От болка се превиваме, когато се опарим,

но и другия с готовност го жигосваме.

 

И заблуждаваме се, и лъжем другия,

стоим на нокти, но и другия държим така.

Почивка няма за злобата и радостта,

а животът си минава, независимо от гордостта.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??