2 февр. 2007 г., 21:17

Аз и морето 

  Поэзия
814 0 4
Морето стене и "С теб съм!" ми шепти,
бясно се вълнува и ме пита "Обичаш го,нали?".
А аз със поглед отговарям и мълча...
Вълните яростно се удрят във брега
и с всеки шум от разбита вълна усещам болката във моята душа.
Солено е морето,солено като моите сълзи
и красиво като всички мои хубави мечти.
Морето заличава всички стъпки по своя бряг,
но как аз да залича неговите стъпки,как?
Прегръщаме се със морето само с поглед и стоим си все така сами...
и потъваме в безкрайнността със викове без глас и множество солени и изплакани сълзи!

© Христиана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??