20 мар. 2008 г., 09:59

Аз и Ти 

  Поэзия » Любовная
806 0 20
Почувствах те като мой живот вълшебен,
       търсейки те, обладан от желание
               да открия извор целебен,
                 като пролетно дихание
                            обикнах те
                                    Аз
                                    Ти
                             обикна ме
                 като петата симфония,
             усетила моите влюбени очи,
      в душата си почувствала хармония,
превърнала  дните си във пролетни мечти.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??