Mar 20, 2008, 9:59 AM

Аз и Ти 

  Poetry » Love
807 0 20
Почувствах те като мой живот вълшебен,
       търсейки те, обладан от желание
               да открия извор целебен,
                 като пролетно дихание
                            обикнах те
                                    Аз
                                    Ти
                             обикна ме
                 като петата симфония,
             усетила моите влюбени очи,
      в душата си почувствала хармония,
превърнала  дните си във пролетни мечти.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??