9 июл. 2007 г., 09:35

Аз и Ти 

  Поэзия
659 0 1
Ние сме от различни светове,
ти не ме понасяш, аз те обожавам.
Живеем в два различни свята, на омразата и свободата.
Не съм била красива - затова ли ме мразиш?!?
Другата била по-желана - затова ли с любов не ме даряваш!?!
Имала секси тяло - това ли те спира да ме харесваш?!?
 Ей, човек, как обичаш хората?!? С очите или със сърцето?!

© Буба Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Другата би трябвало да се чувства много виновна и да не се възгордява.
Предложения
: ??:??