9.07.2007 г., 9:35 ч.

Аз и Ти 

  Поезия
652 0 1
Ние сме от различни светове,
ти не ме понасяш, аз те обожавам.
Живеем в два различни свята, на омразата и свободата.
Не съм била красива - затова ли ме мразиш?!?
Другата била по-желана - затова ли с любов не ме даряваш!?!
Имала секси тяло - това ли те спира да ме харесваш?!?
 Ей, човек, как обичаш хората?!? С очите или със сърцето?!

© Буба Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Другата би трябвало да се чувства много виновна и да не се възгордява.
Предложения
: ??:??