29 июн. 2007 г., 13:05

Аз и ти 

  Поэзия
686 0 4
Няма ме -
перде попада пред очите ти,
обичаш ме,
но едва ли ще ме имаш ти...

Седя до мен
и нежно галих твоите коси,
с очите си видя -
поезия за тебе съчиних...

Ръцете си протягаш,
ала аз съм във съня
и моя силует се стапя
нейде във нощта...

А скоро знаеш, ще се видим
и очи в очи
ний чувствата си ще излеем,
за ръце ще се държим...

Колата студена
леки пръски в чашите реди -
обичаме се аз и ти,
но само си мълчим...

Живеем тъй с надеждата,
че някой ден
ний вечно ще се слеем -
аз със теб и ти със мен

и вместо пустота,
в душите има светлина,
в съня за мене си единствен,
а в твоя има ли друга жена?

© Мариета Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??