21 янв. 2010 г., 22:14

Аз и ти 

  Поэзия » Любовная
626 0 0

Аз и ти

Дъждът вали и вали,

а ний стоиме тук сами.

Ти и аз, аз и ти,

а дъждът вали, вали, вали...

Ти и аз бяхме сами,

но защо изрекохме онези думи,

сложиха те нашия край,

а дъждът валеше до безкрай...

Тръгнахме ний в различни посоки,

с рани в сърцето дълбоки.

Нямаше го вече "аз и ти" 

и дъждът спря да вали...

© Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??