11 июл. 2012 г., 23:41  

Аз и ти 

  Поэзия » Любовная
596 0 2

                АЗ И ТИ

 

 

Дъжд вали, а ние не сме сами.

Вятърът звучи в нашите уши.

Лъч надежда озари две души.

Как хубаво е, нали!

 

Самотни бяхме, но уви.

Заедно, когато слънцето блести.

Аз и ти, дори и като дъжд вали.

Как хубаво е, нали!

 

Живот, изпълен с мечти.

Живот, осеян с беди.

Заедно сме в това аз и ти.

Как хубаво е, нали!

© Надежда Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??