30 янв. 2015 г., 21:18  

Аз и Ти 

  Поэзия » Любовная
655 0 0

Аз и Ти

 

 

Когато мечтите и реалността

в едно се преплитат,

е момента, в който нашите сърца

лудо ще се заобичат.

 

Няма да чакат

и няма да мислят,

а страстно ще желаят

и силно ще искат.

 

Аз ще съм аз,

ти ще си ти,

-двамата с теб щастливи

ще греем, обляни в лъчи.

 

Ще се изсмеем надменно

на наш‘те предначертани съдби

и ще се отдадем двама

на сладки ласкѝ.

 

Тогава времето ще спре

и посоки веч няма да има,

света за нас в миг ще умре

и душите ни завинаги ще слушат

на любовта нежната рима.

 

 

Кристиан Дочев

29.01.2015г. София

© Кристиан Дочев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??