Аз и Ти
Когато мечтите и реалността
в едно се преплитат,
е момента, в който нашите сърца
лудо ще се заобичат.
Няма да чакат
и няма да мислят,
а страстно ще желаят
и силно ще искат.
Аз ще съм аз,
ти ще си ти,
-двамата с теб щастливи
ще греем, обляни в лъчи.
Ще се изсмеем надменно
на наш‘те предначертани съдби
и ще се отдадем двама
на сладки ласкѝ.
Тогава времето ще спре
и посоки веч няма да има,
света за нас в миг ще умре
и душите ни завинаги ще слушат
на любовта нежната рима.
Кристиан Дочев
29.01.2015г. София
© Кристиан Дочев Всички права запазени