26 мая 2007 г., 19:11

Аз и Ти - четири невинни очи 

  Поэзия
593 0 1

             Аз съм прашинка,
                       в пясъчен часовник,
            безкрайна секунда,
                                         на последното стъпало,
                  гребен на вълна,
                                             ярка светлина,
                                                              безкрайна синева.
                 Аз съм нежна топлина,
                                   мигът,
               в който ти каза "да",
                                    в който срещна Любовта.
                 
Да боли!
             Само аз и ти!
                                         Безкрайна тишина - 
                                                                                   две звезди!


6.1.2006

© Веселин В Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??