15 сент. 2006 г., 10:41

Аз идвам 

  Поэзия
668 0 1

Аз идвам сбогом да ти кажа,
а някой ден ще дойда пак.
Сега, приседнала на плажа
за миг поне ще тъна в твоя мрак...

Идвам да видя още за миг
как пениш в скалите вълни
и как чайка полита със вик
над твоите безбрежни дълбини.

Аз идвам малко да поплача
над водите ти солени.
След изгрева във полуздрача
ще си тръгна с нозе уморени...

Аз идвам сбогом да ти кажа...
Оставям в пясъка следи,
така, приседнала на плажа
и слушам споменита от преди...

© Борислава Илиева Зашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Като цяло стихът е хубав, но иска тук-там да се пипне.Например:"...ще тъна в твоя мрак..."Този мрак, нещо, ме притеснява.Друга дума би била по-подходяща...
Предложения
: ??:??