9 дек. 2011 г., 21:41

Аз исках 

  Поэзия » Любовная
772 0 7

Аз исках само да обичам.
Исках сърцето си на някого да дам. 
Не исках празни думи да изричам, 
не желаех на чуждите лъжи да се поддам!

Аз исках само да обичам,
да вървя със някого в една посока.

Аз не исках на други да приличам, 

за да открия себе си, платих цена висока.


Аз исках само да обичам.

Да обичат мен и това, което съм!

Исках да се вгледат във очите ми дълбоки, 
исках да почувствам, че животът не е сън. 

© Теодора Кехайова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??