17 дек. 2011 г., 12:16

Аз искам 

  Поэзия » Любовная
484 0 1

Аз искам

Аз искам винаги да си такава...
Красива  като любовта.
Достойна ти да си за слава.
Да си най-скъпата в света!

Аз искам ти да си най-мила.
Да си ми топла като длан.
Невинност да е твойта сила…
И твоята моминска свян!

Аз искам ти да си надежда моя.
Най-романтична и добра.
Желана спътница във зноя,
опората ми във света!

Аз искам, моля те и настоявам!...
Душата си такава съхрани…
Аз моята любов ти подарявам…
Ти моята надежда остани!!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??