29 мая 2007 г., 07:37

Аз искам 

  Поэзия
438 0 8
 Аз искам да те прегърна.
 До мене нежно да заспиш.
 Съня ти тихо да обгърна,
 като с поглед нощните звезди.
 
 Аз искам да те усещам.
 До мене нежно спяща.
 Тялото като море да е спокойно,
 облегнало брега на своите вълни.
 
 Аз искам да те чувствам.
 До мене просто, там...
 Не искам ласки, ни целувка, нито твоята душа,
 искам просто теб до мен, там... в нощта.

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??