31 мар. 2011 г., 22:38

Аз ли съм причината 

  Поэзия » Любовная
794 0 0

Аз ли съм причината

 

Лицето ти красиво, нежно, снежно бяло

защо сега обляно е в сълзи,

защо очите ти са зачервени,

аз ли съм причина за твоите сълзи.

 

Аз ли със нещо нараних те.

Аз ли те облях в сълзи.

 

За мен да плачеш не заслужавам.

За мен не проливай ти сълзи.

 

Недостоен бях за тебе,

недостоен съм  и за твоите сълзи.

 

Сълзите от лицето си ти забърши

и спомена за мене само остави.

 

Нека пак усмивка се покаже на бялото лице,

нека блеснат пак  очите нежни и да скрия твоите сълзи.

 

© Емил Обрешков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??