Аз моля, не заспивайте сама,
във стаята Ви, би било тъй страшно,
тъй тъмно, посреднощно и безстрастно,
че мене сам изпълва ме тъга.
Аз моля, не заспивайте сама!
На сутринта, когато Ви целуват
на утрото безсрамните лъчи ,
на мен, уви, така ще ми личи,
че цяла нощ във близост съм будувал!
Аз моля, не затваряйте очи!
Прекрасна, пощадете тази нощ,
защото ако някой ви посегне,
недай си бог, до вас да поприлегне,
аз бих убил го, бивайки тъй лош!
Аз моля, пощадете тази нощ!
И нека, ако Господ Бог даде,
прозорецът Ви да стои отворен,
през него ще се вмъкна и достоен
ще топля дълго Вашите нозе!
© Лулу Все права защищены