3 апр. 2010 г., 21:26

Аз не искам такава любов 

  Поэзия » Любовная
1692 0 33

Аз не искам такава любов -

ден до пладне, от време на време,

ти - напрегнат от чуждия зов,

аз - все по-наранена от тебе.

 

Аз не искам такава любов,

да я мъчим с отчаяни чувства.

Виж, че ялов е нейният лов,

вече гледа ни празно и пусто.

 

Аз не искам такава любов,

нека просто със тебе я пуснем -

да си тръгне от нас с благослов,

да направим добро не е късно.

 

 

© Ивон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??