20 дек. 2009 г., 13:12

Аз не съм господарката 

  Поэзия » Другая
535 0 3

Аз не съм господарката.
Аз съм чистачката,
която идва да измита листата
и да чисти праха.

 

Аз не съм господарката.
Аз съм крадецът,
който идва да види дали
има още какво да открадне.

  

Аз не съм господарката.
Аз съм любовницата,
Която последна сама
идва още на гроба ти.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??