7 авг. 2010 г., 00:10

Аз не знам... 

  Поэзия » Другая
459 0 1

До края, знам, ще си остана странен,

когато хващам слънцето с ръка,

и като смешник, винаги печален,

ще го положа в твоите крака.

Аз знам, то и на мене ще ми свети,

за да рисувам дяволи проклети,

и ангели по синьото небе... (to be...)

© Мартин Димов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ще бъде интересно да прочетем и продължението! Добре дошъл! Поздрав!
Предложения
: ??:??