7 ago 2010, 0:10

Аз не знам... 

  Poesía » Otra
460 0 1

До края, знам, ще си остана странен,

когато хващам слънцето с ръка,

и като смешник, винаги печален,

ще го положа в твоите крака.

Аз знам, то и на мене ще ми свети,

за да рисувам дяволи проклети,

и ангели по синьото небе... (to be...)

© Мартин Димов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ще бъде интересно да прочетем и продължението! Добре дошъл! Поздрав!
Propuestas
: ??:??