15 сент. 2022 г., 19:23

Аз нося любов 

  Поэзия » Любовная
179 0 0

Със себе си нося любов

Нося сладкиши, цветя.

Химикали, джунджурии и дрехи разпиляни по леглата.

Гребени разресващи косата

златна, упорита и блестяща.

 

Със себе си нося живот.

Карам стаята да свети.

Дори във безпорядъка по пода, аз пак мога

да направя тази къща дом.

© Мария Несторова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??