15.09.2022 г., 19:23 ч.

Аз нося любов 

  Поезия » Любовна
178 0 0

Със себе си нося любов

Нося сладкиши, цветя.

Химикали, джунджурии и дрехи разпиляни по леглата.

Гребени разресващи косата

златна, упорита и блестяща.

 

Със себе си нося живот.

Карам стаята да свети.

Дори във безпорядъка по пода, аз пак мога

да направя тази къща дом.

© Мария Несторова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??