24 июн. 2008 г., 00:24

Аз няма да ти взема самотата 

  Поэзия » Любовная
869 0 13

Аз няма да ти взема самотата 
и спомените, дето ги таиш,
минутите за нея удвоени
и моите, които все пестиш.

Не искам камък да тежа във тебе,
не искам черна мъка да вися.
Аз самотата няма да ти взема -
за нея ти отдавна се венча.

© Геновева Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??