Аз - обичаща, ти - раняващ
Ти мен... ти, сякаш ме забрави.
Аз все още съм луда, все още - влюбена.
Огънят, който запали, не мога да изгася.
Ти все още си луд, все още - моя беда.
Склонна съм да търпя капризите ти.
Ако искаш, в окови ме дръж.
Моля те, единствен мой, разбери ме.
Аз все още съм луда, все още - влюбена.
Ти от мен... ти, сякаш си се отказал.
Аз все още те копнея, все още съм ранена.
Огънят, който запали, не мога да изгася.
Ти все още си луд, все още - моя беда.
Тази любов изведнъж може ли да приключи?
Истината в лъжа може ли да се превърне?
Моля те, единствен мой, разбери ме.
Аз все още съм луда, все още - влюбена.
Аз все още съм луда, все още - влюбена.
Аз - влюбена, Ти - моя беда!
17.10.2013
© Гюлджан Джебирова Все права защищены