Oct 18, 2013, 9:47 AM

Аз - обичаща, ти - раняващ 

  Poetry » Love
565 0 1

Аз - обичаща, ти - раняващ

 

Ти мен... ти, сякаш ме забрави.
Аз все още съм луда, все още - влюбена.

Огънят, който запали, не мога да изгася.
Ти все още си луд, все още - моя беда.

Склонна съм да търпя капризите ти.
Ако искаш, в окови ме дръж.
Моля те, единствен мой, разбери ме.
Аз все още съм луда, все още - влюбена.

Ти от мен... ти, сякаш си се отказал.
Аз все още те копнея, все още съм ранена.

Огънят, който запали, не мога да изгася.
Ти все още си луд, все още - моя беда.

Тази любов изведнъж може ли да приключи?
Истината в лъжа може ли да се превърне?
Моля те, единствен мой, разбери ме.
Аз все още съм луда, все още - влюбена.
Аз все още съм луда, все още - влюбена.

Аз - влюбена, Ти - моя беда!



17.10.2013

© Гюлджан Джебирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Любовта е като шарката, трябва да се преболедува, иначе отърване няма!
Random works
: ??:??