Аз ще пиша
за очите,
които
сбъдват сънища
и припомнят мечти...
и ще дишам
за същите,
които
от тях са сякаш
сбъднати...!
Аз ще пиша
за очите и нито,
нито страх, нито
друг ще ме спре.
Аз ще пиша
за техните мечти,
ще пиша
за твоите, с мойте очи...!
© Маломир Стръков Все права защищены