28 янв. 2009 г., 12:43

Аз пиша, защото душата от огъня диша 

  Поэзия » Любовная
428 0 3
Аз мога да напиша всичко, което пожелая,
за мъка или радост, за щастие, омая.
Дали ще бъдат песни или пък нежен стих,
сърцето ми подсказва, ръцете пишат върху листа тих.
Нека да са думи в песен или в стих,
написани с любов, всеки ще намери своя верен зов...

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??