28.01.2009 г., 12:43 ч.

Аз пиша, защото душата от огъня диша 

  Поезия » Любовна
426 0 3
Аз мога да напиша всичко, което пожелая,
за мъка или радост, за щастие, омая.
Дали ще бъдат песни или пък нежен стих,
сърцето ми подсказва, ръцете пишат върху листа тих.
Нека да са думи в песен или в стих,
написани с любов, всеки ще намери своя верен зов...

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??