5 дек. 2023 г., 08:39

Аз помня тази вечер 

  Поэзия » Любовная
148 0 0

      

 Аз помня тази вечер

 

Аз помня тази вечер

със есенни листа

и погледа небесен

със цветна красота.

 

Аз помня светлините

и стихналия град,

на Осъма водите

и есенния хлад.

 

Ръката ми тогава

бе в твоята ръка.

От нея топлината

ме пазеше в нощта.

 

Аз помня тази среща,

донесла любовта,

дори да беше грешка,

красива беше тя.

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??