Аз преди теб
бях тъжна, сама
необичана никак.
Сълза.
Аз се молех
за късче любов
за надежда и зов.
Благослов.
И след тебе
е същото пак.
Не намирам
покой, нито знак.
Не очаквам
щастливите дни.
Всички тъжни
заспиват сами.
© Йоанна Борисова Все права защищены