14.05.2016 г., 22:31 ч.

Аз преди теб 

  Поезия » Любовна, Философска
522 0 2

Аз преди теб 
бях тъжна, сама
необичана никак.
Сълза.

 

Аз се молех
за късче любов
за надежда и зов.
Благослов.

 

И след тебе 
е същото пак.
Не намирам
покой, нито знак.

 

Не очаквам
щастливите дни.
Всички тъжни
заспиват сами.

© Йоанна Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??