14 may 2016, 22:31

Аз преди теб 

  Poesía » De amor, Filosófica
497 0 2

Аз преди теб 
бях тъжна, сама
необичана никак.
Сълза.

 

Аз се молех
за късче любов
за надежда и зов.
Благослов.

 

И след тебе 
е същото пак.
Не намирам
покой, нито знак.

 

Не очаквам
щастливите дни.
Всички тъжни
заспиват сами.

© Йоанна Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??