29 мая 2019 г., 09:58

Аз просто съм жена 

  Поэзия
1278 5 10

 

 

Такава съм… Понякога мълча,

а друг път пее любовта във мене.

Понякога от тишина боля…

Или през сълзи радостно се смея...

 

Понякога съм палава вълнá.

Тъй светла съм. На слънчоглед приличам.

Звезда съм бяла. Цялата искря

от щастие, от огън, от обичане...

 

Такава съм - ту нежна, ту фурия.

Живот дарявам, обич, светлина.

Полярен студ съм. Огнена стихия.

Такава съм… Аз просто съм Жена…

 

 

© ВАНЯ СТАТЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??