7 июл. 2012 г., 12:16

Аз просто ти се случвам 

  Поэзия » Любовная
1601 0 22
Сега обичай ме - аз просто ти се случвам!
Развивай притъпените от Време сетива
и никога не падай на колeне...
Аз искам да те помня все така:
 
 
грижовен, мил, усмихнат, романтичен,
с очи - отправени към моя взор
и с думи, чрез които ми се вричаш,
разпалвайки сърдечния пожар!
 
 
 
Ти в моите мечти се претворявай
и нека минем под дъгата - аз и ти.
Любов, вратата си пред нас недей затваря-
дано на прага ú днес цвете разцъфти!
 
 
 
Бъди последен лъч надежда, светлина
и, моля те, в тъма недей се скрива.
Направиш ли го, ще кървя с душа
и с ледено сърце ще си отида!
 

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??