Вижте, аз съм ясновидка,
Именцето ми е Видка.
Туй е моята визитка,
За подарък искам фитка.
Оле тази вкусна фитка
Много ще върви с питка.
Ох, останах аз без китка,
Ще спечеля тази битка.
Аз ще бъда фаворитка!
Влюбена съм в Маргаритка,
със коса като на плитка.
Да, аз Видка си се казвам,
Но диетите не спазвам.
Дебеланка съм си, знам,
Ходя гола кат Адам.
© Янко Трендафилов Все права защищены