14.12.2021 г., 20:15 ч.

Аз се казвам Видка! 

  Поезия » Хумористична, Друга
280 0 0

Вижте, аз съм ясновидка,

Именцето ми е Видка.

Туй е моята визитка,

За подарък искам фитка.

Оле тази вкусна фитка

Много ще върви с питка.

Ох, останах аз без китка,

Ще спечеля тази битка.

Аз ще бъда фаворитка!

Влюбена съм в Маргаритка,

със коса като на плитка.

Да, аз Видка си се казвам,

Но диетите не спазвам.

Дебеланка съм си, знам,

Ходя гола кат Адам.

 

 

© Янко Трендафилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??