3 янв. 2007 г., 20:45

Аз ще си остана... 

  Поэзия
535 0 10
Аз ще си остана
вярна на себе си и на вас!
Аз и пред Страшния съд ще застана -
пред Дявола, ако трябва за вас!

За вас, мои приятели,
близки, роднини и родители,
вие сте моят свят!
И вяра в доброто,

стимул за живот и всичко!
След мен, ако ви нямаше, накрая може да не остане нищо,
защото аз съм сянка на Луната,
човек почти без име...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??