Jan 3, 2007, 8:45 PM

Аз ще си остана... 

  Poetry
537 0 10
Аз ще си остана
вярна на себе си и на вас!
Аз и пред Страшния съд ще застана -
пред Дявола, ако трябва за вас!

За вас, мои приятели,
близки, роднини и родители,
вие сте моят свят!
И вяра в доброто,

стимул за живот и всичко!
След мен, ако ви нямаше, накрая може да не остане нищо,
защото аз съм сянка на Луната,
човек почти без име...

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??